Napvirág-Ház

Nyugat Dunántúli régió - Zsira

Napvirág-Ház, Zsira
  • Cím: 9491 Zsira, Salamonfai u. 30.

Ajánlatkérés

Küldés
Napvirág-Ház, Zsira

A Napvirág Vendégház parasztbarokk stílusban épült, autentikus eleme a pannon tájnak. A vendégházból láthatjuk az Alpok hegyvonulatait, élvezhetjük a jó levegőt, a vidéki környezet zöld varázsát.Kiépített kerékpárutakon felfedezhetjük a környéket, a határ túloldalán Burgenlandot, hazánkban Kőszegre, az Írottkő Natúrparkba, vagy a közeli Bükfürdőre kerekezhetünk.

A Napvirág Vendégház a Magyar Falusi Turizmus Szövetség által a legmagasabb minősítést a 4 napraforgóra minősítést nyerte el.NÜSZ csekk elfogadóhely.

Napvirág-Ház, Zsira

Mindenegyes szobatípus fürdőszobával, televízióval rendelkezik. A közös helyiség, a Liliom Terem alkalmas tréningek, kisebb csoporttalálkozók, baráti összejövetelek lebonyolítására.A vendégház és környezetének jellemzője a HARMÓNIA.Kellemes kikapcsolódást, időtöltést nyújt a vendégház udvara, kertje. Zárt parkolóban a vendégek gépjárművei elhelyezhetőek.Előzetes egyeztetést követően reggelit, félpanziós ellátást biztosítunk. Igény szerint vegetáriánus, reformkonyha, házias ételek.
Mindenegyes szobatípus fürdőszobával, televízióval rendelkezik. A közös helyiség, a Liliom Terem alkalmas tréningek, kisebb csoporttalálkozók, baráti összejövetelek lebonyolítására.A vendégház és környezetének jellemzője a HARMÓNIA

Napvirág-Ház, Zsira

A wellness szerelmeseinek páratlan élményben lesz részük, ha felkeresik a szomszédos határtelepülés Locsmánd /Lutzmannsburg/ Napfényfürdőjét /Sonnentherme/.A fürdő büszkélkedhet Közép-Európa leghosszabb vízi csúszdájával, speciális babyprogramjairól és Európában is páratlan kiépítettségű szaunavilágáról híres. És természetesen a környező programlehetőségeken túl élményekben gazdag perceket biztosít maga a Napvirág Vendégház is. Speciális programjaink a Szingli Napok, Senior Napok, Kerékpáros Csillagtúrák. Részletes ismertetésük megtekinthető a honlap programajánlatában.

Napvirág-Ház, Zsira
  • Cím:9491 Zsira, Salamonfai u. 30.

Térkép

Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás